A Brisbane lionok látják a jövő reményét és a remény csillogását a GWS gyászos vereségére

A Brisbane lionok látják a jövő reményét és a remény csillogását a GWS gyászos vereségére

A médiaképzés fénye mostanában van. Olyan, mintha a legfontosabb üzenetek ragyogóbb részeit valami sötét és nyugtalanná tennék.

“Néhány szar, ami a játékosainkról íródott, alapvetően a sajtóban rejlő helyek bosszantanak, “Mondta a riportereknek, akik a télen rágtak a lábán.

” Ez megöli, de megölhetem, szóval hozd fel.Nagy vagyok és elég Bet365 erős ahhoz, hogy kezeljem, és őszintén szólva nem igazán értékelem azok véleményét, akik beszélnek, így ez így megy. “Új alacsony Brisbane, mivel a GWS súlyos vereséget okozott és a négy legfontosabb Olvasson tovább

Egy hétköznapi 79 pontos veszteség után vasárnap azt gyanítja, hogy nem kevésbé dühös az éjszaka előtti reggelen. Kurt Vonnegut egyszer azt írta: “Olyan keveset tudunk az életről nem tudjuk, mi a jó hír, és mi a rossz hír “. De Vonnegut nem volt Bet365 ingyen fogadások vasárnap a vágóhídon (a “Gabbattoir”).Az oroszlánok álma mély, mély.

Mégis, ha megkéred Craig Lambertt, aki nemrég visszatért a lionoknak stratégia és visszatartás menedzsereként, a közelmúltban Brisbane körüli jelentések egy része kevés hogy milyen a klubban.

“Tudom, hogy Leppa a játékosok Bet365 nyugtalanságáról szólt, de az elmúlt nyolc-tíz hónapban kialakult kapcsolatok a legfiatalabbak voltak a versenyen. , “Mondja Lambert. “Szeretnék minden riporteret egy héten belül eljutni a szervezetünkbe, hogy lássuk, milyen szoros a körülmények a nehéz körülmények között.”

A vasárnapi katasztrófa után néhány újságíró Unibet veszi fel az ajánlatot . De nem üres retorika.Annak ellenére, hogy egy magányos játékot nyert, az oroszok ismét jelentkeztek 19 játékosra ebben az évben.

“Nézzen olyan emberre, mint Sam Mayes, aki ha úgy gondolja, amit olvasol, ki volt az ajtón” – mondja Lambert. “És ez olyan szezonban, amikor nehéz volt. Azt hiszem, ha az emberek elég okosak és ásni mélyen, ez egy nagy dolog a mi footy klub. “De ez az, ami akkor történik, ha nem nyersz sok játékot – a média fog megragadni olyan dolgokban, amelyek esetleg nincsenek ott. “Ha 15-20 játékosunk volt a szerződésen kívül, mondván, hogy nem Unibet internetes sportfogadás akarnak megállapodást kötni, akkor van valami anyag, de az ellenkezője igaz.”

Miután Lamberttal beszélt, úgy érzi, hogy a közelmúltban Brisbane környékén jelentett beszámolók nagy része olyan volt, mint a régi gumi rágása – ez a leghangsúlyosabb dráma a leginkább monoton.Korábban sok mindent látott és hallott, miután elhagyta a lionokat 2010-ben, hogy új kihívást kezdjen Greater Western Sydney-ben. Ha megkéri Lambertt, az Unibet egyik oka a Giants sikerének egyik oka hogy elsőbbséget élvezzenek egy olyan környezet megteremtése, ahol a játékosokat és családjaikat gondozták. Éppen ezért Lambert és felesége, Melissa visszatértek Brisbane-be – olyan feladat, amely úgy tűnik, hogy hatalmasnak tűnik. De Lambert szerint nincs elég nagy kihívás ahhoz, hogy a felesége nem találkozhasson. Melissa csodálatos. Afganisztánban 19. franchise-t indíthatsz, és valahogy működni fog. “A 13 éves veszteség, mint például a vasárnap, bármilyen kellemetlen hányingerrel képes optimizmusra késztetni, és nem tud segíteni de kíváncsiak-e arra, hogy Kabulban a coaching munkát most nem vonzódnék Leppitschhez.Az egyetlen ezüstös bélés a nagy bolyhos zászlókon, amelyek lebegtek a Gabba fölött, hogy a veszteség Lambert korábbi munkáltatója volt. Amikor Lambert megérkezett a Nyugat-Sydney-be, nem volt erőforrás a fiatal gyerekek csoportján kívül, olyan “különleges csoportot ír le, amely emlékeztet a Brisbane-ra, amely megnyerte a premiereket”. A lionok legutóbbi megnyilatkozása alkalmával embrionális jeleit látja.

“Nagyon tehetséges gyerekeket látok a footy klubunkban, és egyesek, akik ezen keresztül jönnek, nagyon különleges játékosok lesznek a szervezetünk.Képzeljük el négy év alatt a cél-a-célvonalunkat – Schache, Hipwood, Andrews, McStay, és van egy kislányunk, Sam Skinner, aki 47-es volt, aki még nem játszott már, amikor térdrekonstrukciótól származik egy abszolút csillag lesz. ”

Mindazonáltal Lambert is meg fogja érteni, hogy a múlt éjjel veszteségei megnehezíthetik, hogy megláthassák, mi lenne az, ha nyilvánvaló lenne egy olyan optimista számára, mint ő. > “Folytatjuk a fiatal tehetségek megtervezését, bejutunk játékba, és nem hagyjuk őket kiszivárgatni az ajtón.A képlet meglehetősen egyszerű – ha egy fiatal csoportot együtt tartasz, és jól tervezed, és miután 22-23-ra jutnak el, akkor elkezdesz a klubot, akit akarsz. ”

korábban elhagyta a klubot, alig tudta elhelyezni Leppitsch lábát, aki alig lépett be a szerephez az időben, hogy folytassa a kilépési interjút.

“Én is tudom, hogy bárki, két vagy három évig veszít, “mondja Lambert. “De a kapcsolatok és a hangulat körül a hely, látom, hogy sok hasonlóságot a Giants és ez ad bizalmat, hogy az oroszok újra emelkedni.”

A nagy részét minden jövőbeni siker támaszkodni a helyi tehetségek azonosítására, fejlesztésére és megtartására.A londoni megközelítés az elmúlt 10 év alatt rendkívül nagymértékben javult. A 2006-os AFL-tervezetben a Brisbane toborzói elértek valami olyat, ami gyakran nem érte el az asztal körül egy éjszakai sort – teljes megegyezés. A 22-es selejtezővel a Shane Edwards-t választják az Észak Adelaide Football Club-ból.Brisbane labdarúgó-vezérigazgatója elérte a mikrofont, megszüntette a torkát és azt mondta…”Albert Proud, a Mount Gravatt Football Club.” Az egyik asztalnál dolgozó toborzó szerint a fej nélküli fejjel lefelé nézett és elmagyarázta: “Leigh akarta egy helyi fiú. ”

A vitatott északi állami akadémiák fontos szerepet játszanak nemcsak a tehetség fejlesztésében, hanem az erősebb labdarúgás-kultúrában is. “Minél több Queensland kölyök érhetsz át a rendszeren, annál nagyobb esély van arra, hogy az északi államokban adjuk el a játékot, ami kritikus, de segít a visszatartásban is” – mondja Lambert.

Míg a Queensland fiatal labdarúgóinak ígéreteket mutatnak, felszerelései nem. A Gabba nem tudott többet kelteni, hacsak nem helyezte vissza a kutya pályáját. Ahhoz, hogy az oroszlán felébredjenek, döntő fontosságú ez.Míg az AFL keményen dolgozik Brisbane-vel, hogy új létesítményt szerezzen, Lambert szerint ez egy kézifék. “A jó emberek mindig felülbírják a létesítményeket, de csak egy bizonyos ideig.” Ha Brisbane és az AFL képesek rá, hogy a jövőben – a vasárnapi Giants által bizonyítottan – lehet fényes. Ha nem, akkor a talaj teljes egészében lerázhatja a lábát, és a Gabba örökre múzeumvá lesz átalakítva, amikor Brisbane egy nagyszerű futballcsapat volt. De úgy érzed, hogy nem fog erre jönni. Az AFL egyszer már helyezte az oroszlánt a kómába, nem szeretném, ha újra meg akarják csinálni.