1xbet pariuri sportive online

1xbet pariuri sportive online

1xbet este un site de pariuri sportive cu sediul în Franța și lansat înainte de Cupa Mondială FIFA 2014 de către compania ZEturf, specialist în pariuri pe cai.

1xbet are o licență de jocuri online guvernată de Autoritatea de Jocuri din Malta. Oferă serviciile sale în toată Europa și la nivel internațional în cinci limbi diferite: franceză, engleză, pariuri sportive online spaniolă, olandeză, germană, portugheză și chineză.

1xbet este o casă de pariuri excelentă pentru cei începători în pariurile sportive și care caută simplitate. Site-ul de pariuri sportive are de toate pentru a oferi o experiență plăcută abonaților săi: comunicare „prietenoasă” cu o mascota reprezentată de un extraterestru, o aplicație mobilă bună, un design dinamic și o ofertă de pariuri interesantă.

În ciuda unui bonus atractiv, trebuie remarcat faptul că specificul acestuia poate pierde mai mult de unul. Cu toate acestea, casa de pariuri iese în evidență prin programul său de fidelitate prin acordarea de puncte 1xbet fiecărui pariu făcut de cei mai fideli abonați ai săi.

Notă importantă: deoarece site-ul web are sediul în principal în Europa, toate tranzacțiile dumneavoastră vor fi procesate în euro.

Primă

1xbet oferă un bonus de bun venit de până la 150 de euro pentru toți noii înregistrați. Deși este interesant, bonusul 1xbet este puțin mai puțin flexibil decât majoritatea jucătorilor de pe piață.

Într-adevăr, bonusul 1xbet se distinge în 2 etape:
Primul pariu rambursat până la 100 EUR: 1xbet vă va rambursa primul pariu dacă pierde, până la maximum 100 EUR și sub formă de pariuri gratuite. Primești 50% din sumă după încheierea meciului apoi partea rămasă după validarea contului tău.
„Pachetul de extensii” de până la 50 EUR: în termen de 2 luni de la înregistrare, primiți 10% din suma totală a tuturor pariurilor pierdute. Un plafon total stabilit la maximum 50 EUR.

Pariuri sportive

Oferta de pariuri 1xbet este foarte interesanta cu posibilitatea de a paria in single, combinat sau sistem pe o mare varietate de scenarii precum rezultatul meciului, scorul exact al meciului, marja castigatorului si chiar numarul de carti distribuite. . La fel ca majoritatea caselor de pariuri, poți paria înainte sau după începerea unei întâlniri.

Pe lângă faptul că este prezent pe piața europeană, 1xbet nu uită de fanii sportului american oferind pariuri pe NBA, NHL, NFL sau chiar sporturi de luptă precum MMA. 1xbet are o gamă de pariere ceva mai mare decât concurența, dar cotele oferite sunt în general în media scăzută a pieței de pariuri sportive.

Pariuri live

Deși este posibil să pariezi în pariuri live, site-ul 1xbet nu oferă un serviciu de streaming. Una dintre cele mai populare funcții pentru fanii pariurilor, care pot paria în timp ce au plăcerea de a se bucura de meci în direct la televizor.

Pe de alta parte, vei putea urmari si avea acces la intalnirile in desfasurare datorita unui “live tracker” cu date si statistici actualizate in timp real. Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor sportive, acest lucru nu va avea niciun impact major asupra experienței dvs. de joc.