A futball szexuális bántalmazásának áldozatai akár négy évesek is lehetnek – rendőrség

A futball szexuális bántalmazásának áldozatai akár négy évesek is lehetnek – rendőrség

A labdarúgás szexuális bántalmazására vonatkozó állításokat kivizsgáló rendőrök azt mondják, hogy az áldozatok olyan fiatalok voltak, mint a négy évesek, és a nyomozók a 429 emberre esetleges támadásokat vizsgálják. 155 potenciális gyanúsítottat azonosítottak és 148 klubot érintettek a játék minden szintjén, a Premier League-től az amatőr klubokig.

A rendőrség által vizsgált állítások több mint öt évtizede, 1960-as és 2000-es évekig, és 20 rendőri erőt vesz igénybe.

A rendőrséghez benyújtott panaszok Guardian kinyilatkoztatásai után következtek be a nemzeti szexuális bántalmazásról. Az állítások szintje és az érintett Betclic bónuszok klubok körében ez a modern futball egyik legnagyobb botránya.Emellett növeli a rendőrségnek a történelmi szexuális bántalmazásról szóló jelentéstétel növekvő ütemének kezelésével kapcsolatos munkaterhelését.A gyermek szexuális visszaélése ennek megnyilvánulása Simon Hattenstone Bővebben

A legfrissebb adatok a Nemzeti Rendőrfőkapitányok Tanácsából származnak, amely szerint egyes állítások más sportokra vonatkoznak, de a nagy többség futballra vonatkozik.

A nemzeti szexuális A műveleti hidranttal kapcsolatos visszaélések vizsgálata koordinálja, elkerülve a párhuzamosságot, és biztosítja, hogy a potenciális bűncselekményekről és az áldozatokról szóló információk osztoznak a 43 erőszak között Angliában és Wales-ben.

605-ből származik egy, a gyermekek elleni kegyetlenség megelőzésére szolgáló nemzeti társaság által létrehozott különleges forródrótról, és a rendőri erők 214-ből.

Egyesek tanúkkal, nem pedig áldozatokkal Betclic fogadási bónuszok az interneten kapcsolatosak, és néhányan már megkapták más rendőrök által hívott személyek.A rendőrség szerint az áldozatok 98% -a férfi volt, és hozzátette: „A potenciális áldozatok korosztálya a visszaélés idején négy évtől 20 évig terjed.”

Simon Bailey azt mondta: „Biztosítunk egy hatékony és hatékony szolgáltatási megközelítést az állítások kivizsgálására, a kettősség lehetőségének megszüntetésére és az intelligencia és az információk közötti erők közötti időben és hatékony megosztására.Szorosan együttműködünk a Labdarúgó Szövetséggel annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy minden releváns információ megosztható legyen, hogy tájékoztassa a vizsgálatokat. a 101-es tárcsázással, vagy az NSPCC segélyvonalával való kapcsolatfelvételre, függetlenül attól, hogy milyen régen történt a visszaélés.

„Minden jelentést érzékenyen és komolyan fogunk meghallgatni és kezelni.Mindenkit, aki bármilyen információt tartalmaz a szexuális visszaélésekről a gyermekekkel kapcsolatban is sürgeti, hogy jöjjön elő.

„Mivel a szolgáltatáson keresztül érkezett hívások száma nagyobb, mint a szokásosnál, a szokásosnál hosszabb időt vehet igénybe, ha a helyi erők tisztje kapcsolatba lép a nyomon követéshez.Bizonyosodjunk meg róla, hogy a megadott információkat komolyan veszik és cselekszenek.

A rendőrség szerint a számok indikatívak és megváltoztathatók.

A botrány mértéke, Az egy hónapon belül előrevetített áldozatok több támogatást jelenthetnek, mint például a tanácsadást.

Keith Best, a SurvivorsUK vezetője, az ország legnagyobb férfi nemi erőszak és szexuális bántalmazás iránti megkeresése a labdarúgás irányító testületei és klubjai nagyobb támogatást kaphatnak azoknak, akiknek életét a fiatalok által elszenvedett Betclic fogadási bónuszt támadások megzavarták.

A legjobb azt mondta: „Egyes [áldozatok] képesek lesznek ezzel foglalkozni és lehet, hogy nem kell intenzív segítség.

„[De] mások számára még mindig az esemény után hatnak – a bizalom a kapcsolatok kialakításában, a szexualitásukkal kapcsolatos kérdések, a traumás stressz-rendellenesség és a munkahelyi problémák” az otthon mindegyike megfelelő tanácsadás és érzelmi támogatás nélkül jelentkezhet. „

A legjobb hozzátette:„ Ez nemcsak azoknak a befektetéseknek a befektetése, akiknek gondoskodási kötelezettsége volt, hanem a társadalomban is.Az egyének és a társadalom egészére való reagálás sikertelenségének költsége hatalmas, aránytalanul több, mint egy terápiás kurzus. ”

A labdarúgás szexuális bántalmazási botránya párhuzamot eredményezett a Jimmy Savile-val botrány. Mindkét esetben a múltban évtizedekre elrejtett bántalmazásokról szóló média-kinyilatkoztatások rohadtak, ami több száz áldozathoz vezetett és azonosult. Az érintettek csendben maradtak, részben azért, mert attól tartottak, hogy nem fogják hinni.

Több korábbi futballista most már előadta, hogy a támadásokról beszélnek. A botrány a korábbi játékos, Andy Woodward elkezdte lemondani anonimitásáról a Guardian-nal egy interjúban. A segélyvonal a nap 24 órájában elérhető a 0800 023 2642 címen.