Afecțiunea împușcăturilor de fotbal. Va veni Baumbet o pauză împotriva Teplice, Jihlava?

Afecțiunea împușcăturilor de fotbal. Va veni Baumbet o pauză împotriva Teplice, Jihlava?

După a treia rundă de la Slavia Praga, când Jihlava a ajuns pentru victorie, atacantul Michael Rabušic a spus: “Va trebui să învățăm să jucăm mai Baumbet des atunci când o facem”. O să spun, copilăresc. Vrem să jucăm tot timpul, dar nu este posibil. ”

Căpitanul Lukáš Vaculík a menționat același lucru Baumbet săptămâna aceasta. p>

Și ambii ar prefera probabil ca acele cuvinte să fie puse în practică. Până în prezent, fotbalul Vysočina a câștigat doar două puncte în patru runde.Poate că tu ai argumentat, de ce “doar” când a venit împotriva participanților la Cupa Europei? Pentru că într-unul din cele patru meciuri de liga nu a fost Baumbet pariuri online legale departe de a câștiga. de la faptul că jucătorii Jihlaviei împotriva lui Pilsen, Liberec și Slavia nu au adormit, iar reporterii au jucat în rândul jucătorilor de fotbal. Reproșuri din șanse neschimbate. “Dacă am fi Baumbet înscris un al doilea gol împotriva Pilsenului în prima repriză”, Lukáš Vaculík încă regretă lupta pierdută cu campionul. Păcat că nu a mers acolo.Ar fi trebuit să câștigăm. “Și astfel, Michal Hipp, antrenorul noului jucător de la Hradec Kralove, a comentat ultima rundă pierdută:” Ceea ce am aruncat nu mai este văzut în fotbal “. tragere, aceasta este cea mai presantă problemă.

Dar nu puteți juca cu greu fotbal fără golurile marcate. Deci, în loc să se joace în centrul liniștit al mesei, Jihlava a reușit din nou să dea pe locul al 13-lea lângă fundul ei. “Noi suntem în mod inutil sub presiune”, spune Lukáš Vaculík. Antrenorul Michal Hipp Baumbet este conștient de situația actuală, dar spune: “Vedem o mare hotărâre să câștigăm trei puncte. Vom merge la meciul cu Teplice cu scopul clar de a câștiga. “Până în prezent, în acest an, Boemia de Nord a câștigat cinci puncte în patru runde și este a zecea.Pilotul Hipp despre manchaftu, cu care Jihlava va concura vineri de la ora 18.00, spune: “Este o echipă stabilizată, care în comparație cu sezonul precedent a adăugat doar Hrubý și Urma. El se bazează pe o defensivă de înaltă calitate și organizată și putem găsi mai multe persoane distincte în gama Teplice. “Antrenorul principal Baumbet nu va putea conta pe apărătorii mijlocașului Tlusty, Krystuvfek și Novotny în lupta de seară. “În ceea ce privește Sulka și Zoubele, un semn de întrebare se află peste ele.” Decidem o sesiune de antrenament pre-meci “, a anunțat Hipp. Până acum, nu au tras de două ori. Va veni pauza, Jihlava?