Leicester küzd, de a Manchester City a rossz címvédelemről írt könyvet

Leicester küzd, de a Manchester City a rossz címvédelemről írt könyvet

A címük, mint Leicester, meglepetésként jött. 1935-36-ban kilencedik lettek, és a kapitány, Sam Barkas, Fred Tilson és a belső előremutató Alec-csorda sérülései miatt 1936-37-ben kezdtek rosszul eljutni. hogy október végéig 16. volt. A formájuk a tél elején emelkedett, de a Grimsby Town 5-3-os veresége a karácsony napján – a második egymást követő játék, amelyben ötöt hagytak, elhagyta őket 12.

Ez azonban tehetséges oldal Betclic online fogadóirodák volt és a felelős férfi, Wilf Wild továbbra is a leghosszabb kiszolgáló vezetője a város történelmében és a legsikeresebb Joe Mercer után.Barkas keményen kezelhető baloldali volt, aki a Sunderland és az Everton védő Warney Cresswell, a „full-back” herceg, aki szintén South Shields-ben született. Az állomány, David Herd apja, aki a Manchester United két győztes címét nyerte (együtt játszottak a Stockport megyében az 1950-51-es szezon utolsó napján), erőteljes lövés volt. p>

Az előkelő észak-ír volt Peter Doherty, aki 30 gólt szerzett ebben a szezonban, és egy pár Anglia szárnyasai Ernie Toselandben és Eric Brookban.És ott volt az is nagyon ígéretes fiatal kapus, Frank Swift, aki a háború előtt újságíróvá válás előtt megnyerte Angliában a kupakot, és a kapacitását, amikor a müncheni légi katasztrófa során megölték.

A 2-1-es győzelem a Middlesbrough-n a boksznapon fordult a szezonban. A célok elhomályosodása volt: egy 6-2-es győzelem a West Bromwich Albion felett, Betclic sportfogadás online amelyben az összes cél az első félidőben jött; négy gólt hét perc alatt, amikor a húsvét hétfőn öt múltra helyezték Liverpoolt; három gyors egymásutánban, amikor 1-0-ról érkeztek a Sunderlandbe, 22 perccel a 3-1-es győzelemhez; három perc alatt háromszor, amikor egy 2-0-os hiányt kijavítottak, hogy 5-2-et nyerjenek a Preston sárban.A szezon utolsó 22 játékában veretlenek lettek, és az utolsó előtti hétvégén az első legmagasabb repülési címet a Sheffield szerdán 4-1-ig verték.

A város megőrizte veretlen futását szerencsés körülmények között az utolsó A szezon napja Birmingham városával szemben: 2-1 perccel a fennmaradó percig, Doherty labdát ütött a tetején, és Harry Hibbs kapusával ütközött, és a zűrzavarban a labdát lyukasztotta, és meglepte – mondta az ő önéletrajz – amikor senki sem tiltakozott.A visszafizetés egy évvel később jönne el.

A város három hetes túrán, Németországban ünnepelte a címet, ahol az első brit oldalt játszották a berlini új Olympiastadionban. Németországba válasszuk a XI-t, az első vereséget a Grimsby ellen a karácsony napján.

A buborék már robbant fel, de egy rohanás ment le. A város az 1937-38-as nyitónapon elvesztette a farkasokat, és bár otthon érezték Evertont és Leicestert, azonnal elvesztették az Evertont és a Sunderlandet. Ezek ellentmondásosak maradtak, de amikor a város november 27-én megverte Grimsby 3-1-et, decemberben kezdte meg a magasabb bajnokságot, mint az előző szezonban. Facebook Twitter Pinterest A Manchester City diadalmas címet szerzett 1936-37 között.Fénykép: Colorsport / Rex / Shutterstock

Azonban a vereségek egymásra rakódtak: négy egymást követő karácsonykor, bár ezt a futamot 4-1 győzelem követte a Leicester és egy 7-1-es győzelem Derby ellen. Ez volt a minta a szezon hátralévő részében: amikor megvertek egy oldalt, hajlamosak Betclic sportfogadás bónusz voltak kalapálni, de túl sok vereség volt. Nyolc játékot nyertek győzelem nélkül, de később megrontották a West Bromwich 7-1-et. Az utolsó előtti hétvégén a City 6-2-et nyert Leeds United-ben, hogy 22-es csapatba lépjen a 16. csapatba, és csak kettő lépett le.

„A város nagy győzelmét Leeds United ellen – és nem annyira a célok száma, mint a játékosok újjászületésének jelei – valószínűsíti, hogy megtartják a First Division tagságát ”- írta a kapitány a Sporting pletyka oszlopában a Manchester Evening News-ban.De lehetetlen volt, hogy a város a Huddersfield Town-ban járt a végső játékba, mint egy hét oldalról, aki le tudott menni.

1-0-at elveszítettek, Doherty pedig 35 yardos állományt követelt, ahelyett, hogy megütötte volna a sávot, ahogyan a játékvezető ragaszkodott, megütötte a hálót a hálóba, majd visszapattant. Két egymást követő utolsó nap: egy cél, amelynek nem kellett volna egy értelmetlen veretlen rekord megőrzése, az egyik cél, amit nem adtak meg, hogy talán azt kellett volna, hogy vereséget és kiesést okozott. A hat öröm: nagy Liverpool v Manchester City mérkőzések | Scott Murray Tudjon meg többet

A város a szekció legmagasabb eredményei közé tartozott, és pozitív célkülönbséggel járt: nagyon városi út volt. – A játékosok többsége ugyanaz volt a két kampányban – mondta Swift -, de néhányan együtt öregültek.Tényleg hiszem, hogy az előző szezonban megnyertük a címet, és a következő kifejezések nem mentek úgy, ahogyan éreztük őket. ekkor azonban, ahogyan a különböző írók magyarázatokra rángattak, egyértelműen megragadták. Ez lényegében megmagyarázhatatlan volt. A megfigyelőben a JT Bolton leesettségüket „megdöbbentőnek” nevezte, anélkül, hogy szilárd elméleteket kínálna. A Times névtelen levelezője egy sorban összegezte a klub egész történetét. „A Manchester City – írta – fantasztikusan excentrikus oldal.”